Sarahs funderingar

Jag har bestämt mig…

…för två saker faktiskt. På samma dag. Ibland är en produktiv så att säga 😉

För det första, jag lämnar Vegan för Lacto-ovo-vegetarian. Vad betyder då detta? undrar den icke fullt så insatta. Helt enkelt att jag lägger till ägg och mejeriprodukter igen. För min del vissa mejeriprodukter, inte alla. Jag har ju helt tappat smaken för mjölk exempelvis och kommer att fortsätta med iKaffe. Det enda jag egentligen tänker på är ostar av olika slag. Vill jag laga en vegetarisk pastarätt med parmesan i så gör jag det. Vill jag grilla halloumi framöver så gör jag det. Men i övrigt fortsätter det som vanligt, jag har ätit veganskt i tre månader nu och saknar inte kött det minsta. Verkligen inte alls. Nog för att jag misstänkte det, jag har ju inte varit så frälst tidigare, men att saknaden skulle vara noll det var liksom lite oväntat.

Vegetarian alltså, japp!

Och det andra då? Att ge det här med att blogga på engelska en chans. Som ett litet experiment. Jag ställde frågan på min Instastory och fick ett rungande ja där så hey, why not. Vi kan ju liksom testa tänker jag. Det kanske var fem som svarade och de var positiva. Eller också svarade alla 8400 och då blir det ju lite annat. Vi testar helt enkelt, jag har ett par engelska inlägg förberedda så håll i er, nu kör vi!

Annars då, har ni en trevlig helg? Här är det trevligt och väldigt lugnt efter en minst sagt stökig natt med 2,5h sömn för undertecknad. Har jag ens stavat rätt i det här inlägget? Svårt att dubbelkolla mig själv när ögonen går i kors, ni får leva med det!

Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.