Sarahs funderingar

Jag. Har. Sovit.

Idag ska jag nog inte bara köpa en trisslott utan en hel Triss-adventskalender eller något. För precis som de säger ”plötsligt händer det”.

Jag har sovit en hel natt!

Jag tror, försöker dra mig till minnes, att detta inte har hänt sedan bröllopsresan i Paris i augusti. Elliot och sömnen är en följetång som ni känner till vid det här laget och i höst har det oftast handlat om att han kommer in till oss någon gång under natten, allt mellan 23-04. Han har därefter svårt att somna om och komma till ro och det har nästan aldrig lyckats utan att någon av Alex eller jag har fått flytta på oss. Med oss båda i sängen kastar han sig från den ena sidan till den andra och verkar mest ha svårt att bestämma sig för vart han ska sova.

Nåväl, nu vill jag inte skriva om det som har varit utan det vi upplevde i natt. Sömn. Så underbart det känns ändå. Jag somnade runt 22, vaknade 05 när klockan ringde och fick nästan en chock av att inse att jag faktiskt har sovit en hel natt. Wow. Plötsligt händer det och just idag ska jag nog köpa mig en triss.

Och förresten, TACK för responsen på läsarundersökningen. Ni är för fina! Var så nyfiken att jag snabbt började scrolla igenom några av era svar. Blir alldeles rörd av ert engagemang, stort, stort tack! Och har du inte svarat ännu men vill göra det hittar ni undersökningen här.

Selfie: moi! Jag inser att jag ser ganska trött ut, som någon som sovit ganska dåligt under ganska lång tid. Men. Jag känner mig i själva verket så pigg och energipåfylld att jag knappt vet vart jag ska göra av all energi. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.