Sarahs funderingar

Jag vann!

Nej men dra mig baklänges, jag har faktiskt vunnit något! Jag vinner så gott som aldrig vilket i sin tur har lett till att jag nästan aldrig tävlar längre, är ju ingen tävlingsmänniska i grund och botten heller så det är liksom ingen stor grej.

Men.

När Mäklarringen i Kalmar blev Rydman & Langå för någon månad sedan, och i samband med detta utlyste en tävling tillsammans med Blombruket, kunde jag bara inte låta bli.

Jag har träffat och följt Malin på Blombruket i många olika sammanhang sedan hon startade, allt från influencerträffar till föreläsningar via Kalmar Science Park och som blomnörd älskar jag hennes koncept. Hållbara snittblommor direkt hem i brevlådan. Det kan ju inte bli bättre. Jag har också fått testa kvalitén på hennes blommor och vet att den är outstanding. En bukett, med rätt skötsel, står lätt i två veckor. Jag har kvar vissa delar av mina tidigare buketter från Blombruket fortfarande, nu som torkade blommor. Det är helt enkelt ett väldigt hållbart och fint koncept.

Och nu har jag alltså vunnit just tre sådana leveranser och är alldeles jublande glad. Med tanke på de nya restriktionerna, hemmakontoret och högtiden vi har framför oss kunde det heller inte ha kommit mer lägligt.

Jag må vinna sällan, eller ens tävla, men det här var banne mig vinsternas vinst för mig! <3

Tack också till Åsa på Rydman & Langå som så vänligt skickar hem vinsten på posten så att vi alla kan fortsätta följa de riktlinjer vi har fått.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.