Sarahs funderingar

Kaos in da house

Lyssnade, i vanlig ordning, på Säker Stil-podden i veckan och lider verkligen med Ebbas kaos in da house. Som väl var en blandning av kaos på grund av trasig tvättmaskin och envis man å ena sidan och kaos på grund av alla avslutningar och allt barnrelaterat som ska ske just de här sista veckorna å andra sidan.

Själv kan jag inte riktigt relatera, vilket såklart beror på att vår tvättmaskin tack och lov är hel (no jinx) och att vi bara har ett barn som på riktigt är inne i den där svängen med avslutningar, guldboksinskrivningar, lagfotografering i fotbollen osv. Jag är ju inte dummare än jag förstår att det här kaoset har vi framför oss kommande år.

Men en väldigt viktig avslutning har vi trots allt, för Elliot ska ju inte bara börja i förskoleklass till hösten, han ska också säga hej då till förskolan och pedagogerna han haft att hålla i handen de senaste fem åren.

Jag vill gärna ge Elliots pedagoger något extra i år, som tack för att de varit så fina under de här åren och funnits där för vår skatt. Det samlas in pengar för en liten gemensam present från barnen men det är ju verkligen i det lilla och jag skulle gärna uppmärksamma dem extra från bara Elliot och oss. Har funderat kors och tvärs på vad som är en bra present, men så frågade jag Elliot och helt spontant droppar han en perfekt grej med så mycket tanke och symbolik i. Den killen alltså <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.