Sarahs funderingar

Krupp och luktärter

Jag får krupp! Inte bokstavligt talat alltså, kan vuxna ens få det? Krupp är väl en barnsjukdom? Utan mer bildligt talat. Det är så jäkla mycket läkarbesök just nu att jag håller på att bli tokig. Läkarbesök med Elliot och hans öron (som givetvis är jätteviktigt och prioriterat!), diverse besök angående graviditeten (som också det är viktigt) och eftersom jag är gravid är det även läkarbesök och provtagningar kring min hypotyreos (vilket jag inte heller kan bortse ifrån då det kan påverka lillan i magen).

Självklart är allt detta jätteviktigt och det ska genomföras utan tvekan. Men åh, ibland önskar man liksom bara att det kunde lugna ner sig lite. Jag orkar inte hålla på och trixa och fixa och pussla med tider och jobbet. *suck*

Det var dagens klagomål det, tur då att man kan få känna sig barnsligt lycklig över att tassa barfota ut på ett varmt altangolv och plantera om sina luktärtsplantor vid odlingsbänken i strålande vårsol med kulan i vädret.
Det var precis vad jag gjorde igår och jag uppskattar det så otroligt mycket, det är verkligen vardagslyx för mig. Lite jord, sol och gröna skott.
Det har säkert med graviditeten att göra men jag uppskattar vårt hem, vår plats på jorden och att få gå här och pyssla och njuta så otroligt mycket just nu. Tänk att vi inte behöver flytta någonstans den här gången, ingen lägenhet som ska säljas och packas ihop, ingen stad som ska lämnas, hus som ska köpas och renoveras och flyttlass som ska gå. Vi bara är här, tillsammans, och det är underbart!

Någon annan som ”bara är” än så länge är den flyttade pionen. So far so good men jag fortsätter pyssla om och hålla tummarna.

Veckans fyra fredagsfavoriter kommer i eftermiddag istället den här gången, jag hade lite krupp att få ur mig först. Ha en fin fredag mina vänner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.