Sarahs funderingar

Lägger pussel

Ni vet att jag har funderat en del på sista tiden, lagt pussel med mina tankar och min tid och kommit fram till att det har varit för mycket av allt och att något var tvunget att ske.

Man brukar ju säga att ”erkänna problemet är första steget mot en lösning” och så har det verkligen känts för mig. Jag börjar närma mig en lösning och bara det, att lösningen känns inom räckhåll gör att det känns mycket bättre i magen.

Fråga mig inte hur eller varför men jag lyckades få ett utanförperspektiv tidigare i veckan som gav mig de sista pusselbitarna och gjorde lösningen lite mer självklar. Tänk att det ska vara så svårt det där, att se sig själv utifrån, men när man väl gör det ter sig allt oftast så mycket tydligare.

Jag kommer inte att göra några stora annonseringar av min lösning här, inte basunera ut något. Jag behöver marinera det lite till själv först, styra om och ni kommer nog inte att märka så mycket alls. Det är jag som kommer att märka skillnad. Och vet ni, man ska göra det man är bra på. Det andra kan man liksom strunta i. Bra är bra och roligt är roligt. Man ska fokusera. Ibland är det ganska enkelt ändå.

Foto: Romain VignesUnsplash

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.