Sarahs funderingar

Ledord

Följer ni Sara Rönne? Träningsprofilen med tydligt ”bergsfokus” oavsett om det är skidåkning, MTB eller löpning. Tjejen bakom kontot Träningsglädje?

Jag gör det och jag har gjort det ganska länge. Vintertid, då Sara som bor i Åre åker skidor så gott som varje dag, är det smärtsamt och ett tag funderade Alex och jag på om det ändå inte skulle gå att flytta till Åre. Haha.

Jag följer henne även på Instagram (japp, stalker:ish) och i veckan pratade hon om något så himla bra. Om ledord, eller värdeord att leva sitt liv efter. Lite som ett nyårslöfte fast mer förankrat och sansat.

Under 2019 har Saras ledord varit frihet och det har inneburit att hon fattat beslut i sitt liv baserat på om det ger henne mer frihet eller inte.
För en gul person som mig själv är detta gul(d) värt. Jag har väldigt lätt för att tacka ja till mycket, för mycket, för att det låter kul och spännande och för att jag kan vara ganska spontan.
Men frågan är ju om det alltid är så bra för mig. Tyvärr inte. Så att ha ett ledord och istället ställa sig frågan om det beslut jag fattar leder mig närmre mitt ledord eller inte låter som ett bra sätt att möta saker.

Alltså sitter jag som bäst och funderar på vilket mitt ledord för 2020 ska vara, om ni skulle fundera, vilket skulle ert ledord vara?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.