Sarahs funderingar

Livstecken

Hej på er! Jag tänkte att ett litet livstecken så här på måndagskvällen kunde vara en god idé. Jag lever, jag har bara checkat ut! Elliot och jag har varit på norra ön tillsammans med min föräldrar och haft ett par helt ljuvliga dagar. L j u v l i g a! Det finns gott om bilder och minnen från dessa dagar så ett inlägg är att vänta.

Igår vände vi hemåt och hamnade mitt i köerna efter en svår trafikolycka i höjd med Köpingsvik. Det tog oss en timme bara att komma igenom Köpingsvik och det tar vanligtvis…3(?) minuter. Så mycket försenade, hungriga och trötta kom vi hem men jag är faktiskt väldigt stolt över oss, de två små klarade detta långt över förväntan!

Och jag vill egentligen inte skriva det, inte ens tänka det, men det är jobbigt nu. Att vara näst intill höggravid i den här hettan är ingen lek. Det är jobbigt. Älsklingen kämpar på med renoveringen i värmen och samtidigt kämpar jag med att få ner mat och luft i den här kroppen vilket just nu är en stor utmaning bara det. Vecka 31 idag, ”bara” åtta veckor kvar, kämpa Sarah!

Vad hittar ni på i värmen då? Förutom att försöka hålla vätskebalansen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.