Sarahs funderingar

Lördagstrio

Jag missade ju faktiskt veckans torsdagstrio i torsdags, eller missade och missade, jag hade fullt upp med att visa er vår gamla lägenhet och min nya blomsterpall.

Så jag tänkte att jag svänger ihop en lördagstrio istället.

Ironman
Just denna lördag är det ganska naturligt att inleda med Ironman om man befinner sig i Kalmar med omnejd. Kalmar upplever en av årets största folkfester denna helg när tusentals Ironman-atleter intar stan och simmar, cyklar och springer alldeles vanvettigt långt. Det är kul, såklart, men för oss som råkar bo längs tävlingssträckan innebär det också en hel del problem. Som att vi idag inte kan lämna huset med bil mellan kl. 10-18. Lite bökigt mitt i bröllopsplaneringen. Men men, vi visste om det och har försökt planera runt det!

Ernst
Även om torsdagstrion uteblev i Torsdags gjorde Sommar med Ernst det inte. Och det var dessutom sista avsnittet för i år. Så trist. Vad ska jag nu se på tv?

Väderprognoserna…
Vi har nu kommit så nära bröllopet att det går att följa väderprognoser. Herregud. Jag hade nog på känn att jag skulle följa detta med stort intresse. Såklart. Men. Det är ju fullständigt bananas! Vädret kan på en och samma dag växla från mulet och regn till solsken och värme. Temperaturen växlar likaså och det här med vindarna ska vi bara inte tala om. Raderar snart varenda väderapp. Gah!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.