Sarahs funderingar

Mål 2018

Jag stämde av mina mål 2017 för någon kväll sedan och kunde konstatera att jag kan sätta check och bock på de flesta. Och det var ju i ärlighetens namn ganska enkla och snälla mål får vi ju lov att säga. Men ändock, check, check, check!

Så 2018 då, vad tänker jag egentligen?

Ja jag har ju skrivit om min lista, min långa lista som jag prioriterat i ganska hårt. Jag skrev en lista över allt jag egentligen skulle vilja göra och åstadkomma för nästa år. Och den var, i vanlig ordning, lång. Men sen strök jag, killed a few darlings så att säga och jag har kommit fram till att detta är vad jag ska prioritera min tid till det här året.

  1. Mina killar – att få kvalitetstid med dem är min prio 1. Jag träffar dem ju nästan varje dag under ett år, såklart, men att göra det mesta av den tiden. Att ta vara på den. Att få tid att känna hur jag är väldigt tacksam över dem och tiden vi har tillsammans. Det viktigaste av allt!
  2. Yoga – jag ska ge mig själv tid på mattan 3-4 gånger per vecka för att jag behöver det och mår bra av det. Punkt. Det är en prioriteringsfråga och en present till mig själv.
  3. Teckna – jag ska fortsätta teckna för att det är roligt. För att det är avkopplande, kreativt och utmanande. Vad jag sedan gör av mitt tecknande, vad det leder till, eller inte leder till, får vi se. Det är just nu, i skrivande stund, mindre viktigt. Att öppna en egen webshop har prioriterats bort 2018.
  4. Äta mer vego – det behövs egentligen ingen vidare förklaring. Jag tror helt enkelt att jag mår väldigt bra av det. Jag var nära att skriva ”Bli lacto-ovo-vegetarian” men nej, det blir ett lite för stort och definitivt steg. Jag gör det i flera steg istället. Mer vego helt enkelt!
  5. Äta mindre socker och vitt mjöl – av rena hälsoskäl. Rent allmänt förstås, det mår alla bra av, men extra viktigt sett till min hypotyreos. Det är rena giftet för den sjukdomen.
  6. Läsa – bokklubbsböckerna såklart men även andra. Jag älskar att läsa och det ger mig väldigt mycket på många sätt. Jag har tidigare varit väldigt mycket av en periodare när det gäller läsningen men sedan bokklubben startade läser jag nu regelbundet och det är fint det.

Ja detta är vad jag ska ägna mig åt i år. Jag har, precis som tidigare år, även ett par mer privata mål som jag behåller för mig själv men oj vad jag ser fram emot 2018 nu. Det här låter ju hur härligt som helst! Och så är det det där som står i bilden ovan. Mer spot on blir det faktiskt inte! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.