Sarahs funderingar,  Vi två blir tre

Måtte det regna hela sommaren

Vad nu? Har hon tappat det fullständigt undrar ni nu. Nej det har jag inte, inte riktigt. Men jag, eller vi, har gjort vissa intressanta observationer gällande lillemans sömn de senaste, regniga, dagarna.

Det började egentligen en tidig och solig morgon i stugan då han slog upp sina oändliga blå kl. 04:40. Jag vet för jag låg bredvid och jag insåg då också exakt vad det var som väckte honom. Fågelkvitter.

Efter natten i stugan har vi fått uppleva ett par dagar med regn, det är varken ljust eller hörs några fåglar kvittra och vet ni vad? Plutten har sovit till runt 06 ett par dagar. Vilket för oss är som att sova till lunch P.B (pree baby). Lyx!

Så jo, en liten, liten, liten del av mig önskar mig nog ett par regniga dagar den här sommaren faktiskt. Vad gör väl det liksom?

Fåglar alltså, det är ju det jag säger, ett jävelskap!

2 kommentarer

  • Helena / Bara en kaka till

    När Evelyns kolik var som värst brukade jag sätta på långa klipp med billjud på Youtube. Det finns ett klipp som är tio timmar långt, av bara samma monotona bilåkarljud. Jag sätter fortfarande på det ibland på natten om hon är svårsövd. Alltid värt att testa! Det finns säkert regnljud och annat på Spotify och i appar, kan jag tänka mig. 🙂

    • Sarah

      Men åh, ännu ett bra tips, det har vi faktiskt aldrig testat, det kan ju finnas massor med sköna ljud som skulle kunna funka på Elliot. TACK!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.