midsommarvecka
Sarahs funderingar

Midsommarvecka…fortfarande inte frisk

Alltså den här influensan bet hårt. Jisses alltså, jag är fortfarande inte frisk nog att gå till jobbet efter 1,5 vecka, det är ju inte klokt.

Oh well, det är vad det är och det är ingen idé att gräva ner sig ju. Jag är mest glad att det kom nu och inte för ett par veckor sedan när jobbet var än mer hektiskt. Det jag gör nu kan jag göra hemifrån och bara det är jag tacksam för. Att jag har ett jobb där det är möjligt.

Så nu går vi in i midsommarveckan och jag hoppas att innerligt att ni alla får en fin midsommarhelg om ett par dagar. Innan dess ska vi försöka hinna med att bli friska (!!!), spela en föräldramatch mot Elliots fotbollslag, (Alex tyckte att det skulle vara mycket roligare om jag spelar den än om han gör det, kanske kan skylla på sjukdom eller vad tror ni? ;), klippa gräset här hemma och förhoppningsvis välkomna hem en alldeles jättetrött kille varje eftermiddag.
Sommarfritids som Elliot går på nu, fram till vår semester, äger rum på Värsnäs så de är ute hela dagarna. Ryggsäcken har packats helt full av allt från solskydd och myggspray till matlådor, bestick, vattenflaska, badkläder och ombyten. Han kommer att ha såå roligt men blir gissningsvis också ganska trött.

Och så ska midsommarinköpen göras, maten då främst, så det blir väl en upplevelse i sig. Jisses vad folk kan vara hetsiga i de lägena alltså. Tänker att jag bara piper iväg en kväll, ensam och löser det där. Då kan det vara hur trångt och stressigt i övrigt som helst, det bekommer inte mig. Hur funkar ni? Dras ni med i stressen?

Och just det ja, bilen är på lagning. Igen. Denna gång är det elpanelen i ratten som ska bytas. Suck. Måtte detta vara sista reparationen på läääänge!

Och just det igen, en midsommarkrans eller två. Kanske tre. Det får vi ju fixa också, lika roligt varje år!

Midsommarveckan, bring it on!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.