Sarahs funderingar

Min helg

Egentligen borde jag skriva ”Vår helg” istället för min helg för ensam har jag då rakt inte varit. Det har varit en helg som fyllt mig med det mesta i form av kärlek och tacksamhet.

Jag var och klippte mig i fredags och blev såå nöjd. Att bli av med de slitna topparna var en befrielse, lovar att visa mer så snart jag kan få till en vettig selfie…

Att vädret har varit sämre i helgen blev något av ett antiklimax, speciellt för den unga herrn i huset som älskar precis allt med att vara ute. Han har dessutom en förkylning eller eventuellt begynnande sjukdom som lurar vilket gör humöret lite svajjigt. Jag håller tummarna för att det stannar vid förkylning men skulle inte bli förvånad om han vaknar i morgon och är sämre. *fingers crossed*

Idag har jag blivit ordentligt firad, det första lillprinsen sa till mig i morse var ”Grattis mamma” och det kan liksom omöjligt bli en dålig dag då. Vilket det inte heller har blivit. Mina killar överraskade mig med en ny mixer som helt grym och jag blev så otroligt glad för den!
Sen har vi varit på dop för bästis lilla Gusten och hans två kusiner Sally och Ella. Jag borde ju ha varit bättre förberedd men på något sätt hade jag totalt glömt bort att Jennie sjunger som en älva och givetvis gjorde så i kyrkan idag. Jag blev helt tagen och fulgrät i raden där jag satt. Så vackert! <3
Och när vi kom hem från dopet tittade mamma och pappa förbi så att vi fick fira en mamma till idag vilket kändes himla fint. Älskade lilla mamma så underbar du är!

Som grädde på moset somnade Elliot ikväll med en hand på min mage samtidigt som lillasyster satte igång att sparka där inne. Då var livet komplett och cirkeln sluten, ett bättre slut på Mors dag kan jag inte tänka mig!

Men eftersom jag själv tänkte försöka vara vaken några timmar till tänkte jag nu avsluta med att sitta här och blogga lite, måla naglarna, njuta av en smoothie ur min fantastiska mixer och faktiskt teckna lite igen. Det var länge sedan och den perfekta avkopplingen inför vad som kommer att bli en intensiv vecka.

Jag hoppas att er helg innehållit lika mycket kärlek som min, det förtjänar ni! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.