Sarahs funderingar

Om livet och virvelvindar

”Kan jag sätta mig med bloggen ett tag?” Jag kände plötsligt att det nog är bäst att jag skriver något snart om jag inte ska tappa ert förtroende alldeles fullständigt. Jag har skämt bort er, men kanske framför allt mig själv, med att bjuda på två uppdateringar om dagen under ganska lång tid och även om ni allt som oftast verkar glada över det så ska jag nog vara ärlig med att den ”duktiga flickan” i mig har varit ännu nöjdare. Så att jag inte har bloggat på länge må ha varit tråkigt för er men även för mig. Prestationsdelen av mig.

Men hörrni, vilken ynnest det är att leva ändå. Alla virvelvindar som livet tar oss med på. Det finns en anledning till att det har varit lite tyst i ett par dagar även denna helg, vi har helt enkelt haft mycket att fundera på i familjen Berg. Glada, roliga, oväntade saker som ställde andra saker lite på ända. Slutet på den här veckan har varit en virvelvind för oss. Men det är ändå härligt att konstatera att när inget blir som det var tänkt kan det bli riktigt, riktigt bra ändå.

Ungefär så.

Och mer detaljerad än så tänker jag inte vara just nu, kryptisk som få, jag vet. Men i det stora hela tror jag ändå att ni kan känna igen och relatera eller hur?

Nu sitter jag på golvet framför brasan och bloggar så att det blir lite bättre ordning på torpet i nästa vecka, hoppas att ni har haft en lika fin helg som vi!

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.