Sarahs funderingar

Positive pants

Har ni fått en bra start på veckan? Det handlar mycket om inställning det där, jag ville få en bra start på veckan och ställde in mig på det. Igår hade jag däremot en dip, jag var så outsägligt less på den här influensan, på hostan, på luftrören som inte läker, på feber som kommer och går. Fy bubblan! Och då är det ändå bara influensa och inget livshotande, jag försökte tänka så också för att vända på steken men icke, igår var jag lite gnällig och hade inte alls tankarna på rätt plats, det ska jag erkänna.

Men.

Idag är en ny dag, och mitt i mitt gårdagsgnäll bestämde jag mig för att det skulle bli en bra måndag och en fin vecka så nu kör vi igång den tycker jag. Vecka tre here we come!
Måndagar är ganska mötesintensiva dagar på jobbet så de brukar swisha förbi snabbare än en kortbetalning.

Jag bytte handväska igår också, flyttade ut ur en svart Michael Kors och in i en blå Marc Jacobs. Bara en sådan sak kan få humöret att lätta lite tycker jag, att plocka fram en gammal favorit i garderoben och varsamt lägga undan en annan för ett tag. Det är lite samma känsla som att ha nya kläder till jobbet eller nya träningskläder till gymmet, känner ni också så?

Foto: Lettered Lessons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.