Sarahs funderingar

Premiär i morgon

Vet ni i morgon tänkte jag ha premiär här i bloggen, för ett helt nytt typ av inslag. En veckokrönika. Jag har en dröm som hittills varit lite halvhemlig och det är att vara återkommande krönikör i en tidning eller ett magasin. Att skriva ligger mig varmt om hjärtat och jag drömmer om både en framtid som krönikör och författare. Dit kommer man inte om man inte sätter upp mål och börjar ta aktiva steg för att nå dit eller hur?

Ett av dessa steg blir att använda mitt faktiskt ganska stora skyltfönster i form av den här bloggen och börja skriva och publicera veckovisa krönikor. Om vad tänker ni nu? Jag tänker nog inte låsa mig vid ett ämne, i alla fall inte i början, jag har ju sagt att jag tar sommaren till att fundera över bloggens framtid och däri ligger också detta. Ska krönikorna handla om något specifikt eller mer vara av en ”gräv där du står”-karaktär? Jag lutar åt det senare men tar gärna emot input från er kloka läsare. Som alltid.

Men i morgon alltså, premiär för Krönika by Sarah. Alltid på onsdagar från och med nu. Det är pirrigt som sjutton och prestationsångesten är så hög att jag höll på att strunta i hela idén ett tag men nej, jag har bestämt mig för att göra det här så i morgon kastar jag mig ut. Ni kan väl ta emot mig snälla?

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.