Sarahs funderingar

Redo för höst?

Känner ni er redo för höst nu? Idag har det känts mörkare, kyligare och definitivt regnigare här i Kalmar. Inte hela dagen men en stor del av den och det är omöjligt att slå bort höstkänslorna då.

Men för mig är det inte bara negativt. För mig är hösten lika mycket positivt. Jag ser framför mig söndagar i trädgården med barnen, plocka björnbär, baka en äppelpaj, tända brasa och ljus och dra på mig den där stickade tröjan jag köpte i somras som ännu är oanvänd.

Jag vet, jag glorifierar, det är inte nödvändigtvis bara så här hösten ser ut. Att hämta leriga barn, slå gruset av kläderna innan man sätter dem i bilen, hunden som blir blöt efter varje runda och det eviga mörkret. Och vabben Jag vet. Det finns ju där minst lika mycket. Men jag tänker så här, vabben kan vi inte göra mycket åt, det är vad det är, och då får vi välja att fokusera på det som är mysigt och roligt istället för det som är lerigt och geggigt.

Först ska jag se till att bli helt frisk och fri från många av de mediciner jag äter just nu så att jag slipper biverkningarna. Sen ska jag ge mig i kast med den här hösten med hull och hår.

Alldeles snart får hösten dessutom en jobbmässig kickstart när vi flyttar in i vårt nya kontor. Det är intensiva dagar med allt från gångmattor och fasadskyltar till fiber och nätverksuttag som ska beslutas, beställas, kontrolleras. Herregud.
Men åh vad det är roligt samtidigt. Stundtals känns det som tusen trådar i huvudet och tankarna snurrar men jag älskar ju det här, när alla detaljer kommer ihop till en helhet, när det närmar sig, när man börjar se ett färdigt resultat. Utan att vara alldeles för självgod, jag leker inte med egna pengar här som ni förstår, så blir det så bra. Så jäkla bra. Herregud så bra det blir. Jag är på bygget ofta nu och varje gång har någon ny detalj kommit på plats som får mig att dra på smilbanden. Idag var det trycken till innerdörrarna. Dem valde jag innan semestern och nu satt de där och wow. Wow!! Tänk att få göra en sådan här grej, vilken ynnest va?! Älskar det!

Hösten 2021, välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.