heja sverige
Sarahs funderingar

Heja Sverige – som en dröm

Jag är så trött att jag kan börja gråta. Den där känslan som man ofta har inför en semester – ”jag orkar inte en dag till” – ta den och multiplicera med en graviditet, foglossning och en treåring med mardrömmar som väcker honom (och mamman) flera gånger på natt så har ni receptet på en gråtmild mamma.

Huva! som en sä’

Tur då att Sveriges stolta landslag visade vart skåpet ska stå och spelade fotboll på ett sätt som gjorde att 90 matchminuter flög fram och landade i en alldeles euforisk upplevelse. Jag tror att jag chockade lilleman lite, han har nog aldrig sett sin mamma reagera på det här sättet, (kanske är därför stackaren har mardrömmar…) men jag kan liksom inte sitta stilla eller hålla inne med jubel när Sverige spelar så här. Heja Sverige, Wow, wow, wow!

Och tänk att denna VM-sommar nu får leva lite längre för oss inbitna fotbollsfans, det är så himla härligt. Jag tänker redan på matchen mot Schweiz på tisdag, då ska det peppas igen och vilken nervositet. Jag kommer att vara nervös i flera dagar inför den här matchen känner jag. Vi lyssnade på peppmusik på jobbet hela eftermiddagen igår och skapade då en ”Heja Sverige”-playlist vill ni ta del av den och peppa med oss hittar ni den här!

Nu visar vi världen skillnaden mellan Sverige och Schweiz på tisdag tycker jag, heja Sverige!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.