Sarahs funderingar

Som jag jinxade igår

Ni vet den där vanliga veckan jag skrev om igår? Jag tog nog ut den segern något i förskott. Jag hann till förmiddagskaffet på jobbet innan de ringde från förskolan och berättade att Elliot gjort illa foten.

Jag åkte dit och möttes av en väldigt ledsen liten kille som inte alls ville sätta ner eller gå på sin fot så vi tog lite alvedon, väntade in Alex och åkte in till akuten.

Efter undersökningar, röntgen och ännu en läkare kan vi konstatera att inget är brutet, tack för det, utan att den lilla foten är stukad. Lilla hjärtat alltså, som han haltar omkring här hemma. Det är något väldigt ynkligt över en så liten person som haltar.

Men han är en kämpe, för det mesta går det ändå jättebra. Ibland sveps han med i leken, tar ett snedsteg, lägger mer vikt på foten än han tänkt osv. och då gör det ont. Men på det stora hela är han ändå jätteduktig och jag är så glad att inget var brutet.

I morgon ska han till dagis igen, vi har världens bästa pedagoger och dem har jag pratat med i eftermiddag. De är helt införstådda med att han får känna sig fram och om de märker att det inte skulle funka att leka med kompisarna, att det blir värre, då ringer de igen.

Så en tur till akuten var ju inte vad jag hade räknat med men vi är ändå lyckligt lottade. En stukning som förmodligen bara är den första i raden av stukade fötter som han lär gå igenom.

Lilla hjärtat sover nu gott och jag hoppas att foten inte stelnar alldeles för mycket tills i morgon bitti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.