Sarahs funderingar

Stort av den största

Tidigare i veckan skrev en av våra absolut största bloggare, influencer och en entreprenör av rang den här bloggposten. Om att betala bloggare med tummen. Genom likes, hjärtan och kommentarer.

Det är stort gjort för hon har helt rätt. Det är gratis att som användare läsa och ta del av all inspiration i bloggar och diverse sociala kanaler idag. Det arbete vi lägger ner får vi istället betalt för, i bästa fall, genom samarbeten med företag som köper annonsplatser och reklaminlägg. Men det i sin tur gör de endast om vi kan visa upp statistik på antal läsare och även engagemanget hos er läsare. Kommenterar ni? Gillar ni? Engagerar ni er i mitt innehåll? Om inte, är ni då en relevant grupp att annonsera för. Så tänker en annonsör. Jag vet ju att ni finns där, jag märker och känner det så väl <3 men jag måste alltså kunna visa upp det i diagram och staplar.

En tumme, ett hjärta, en kommentar från er betyder så otroligt mycket. För mig, en klapp på axeln, för en annonsör ett faktiskt värde.

Tack Frida för att du återigen lyfter en fråga som är så viktig men som du egentligen inte hade behövt engagera dig i. Stort av den största!

2 kommentarer

 • Isflingan

  Vilken tankeställare jag fick! Jag har aldrig tänkt på det sättet. Har bara tänkt att alla ni som skriver om ert liv, djupsinniga tankar och ger så mycket inspiration inte kan vara speciellt intresserad av nån vanlig enkel kommentar från mig. Jag känner att jag alltid måste komma med något lika djupsinnigt tillbaka och när jag inte kam komma på det så struntar jag istället i att kommentera. Men det ska det bli ändring på nu!!

  • Sarah

   Åh tack för just dina två kommentarer! Det är verkligen så, kommentarer betyder väldigt mycket så TACK för att du tog dig tid!
   PS. Kul att du gillade en Handfull vingar också, underbar bok!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.