Sarahs funderingar

Summera sommaren?

Semesterns sista kväll, i morgon väntar vardagen igen med vad som nu innebär förskola, fritids/skola och jobb. Skolkillen är såå taggad, lillan är nervös och jag tycker som vanligt så här års att det ska bli skönt med lite rutiner igen.

Är det nu man ska försöka summera sommaren? Jag tror att jag hoppar över det faktiskt. Det har varit en jättefin semester, vi hade ju helt galet varmt väder i början av den och njöt verkligen då. Sen vände vädret lite och vi har hittat på andra sorters utflykter och äventyr -fint det också. Eller rättare sagt, det är fint att ha fått med både det ena och det andra tillsammans med mitt crew. Mitt lag. Mitt team. Som jag älskar dem! Även om de två små utmanat oss rejält stundtals, en treåring och en sexåring under samma tak är sannerligen ”spännande” ibland. Men det svänger snabbt som tur är, de är bästa vänner och har såååå roligt tills de blir ovänner över någon struntsak och jag eller Alex får agera medlare och en stund senare är de bästa vänner igen. Phew!

Så den korta summeringen får bli att jag, och vi, har haft en superfin sommar och semester. Men är den över? På många sätt känns det ju så men vis av erfarenhet vet jag att det brukar kännas som sommar en bra bit in i September (måtte jag inte ha jinxat det nu) och då får man ju försöka dra nytta av det och njuta av värmen och solen när tillfälle ges.

Men nu, nu ska jag luta mig tillbaka en stund och försöka vila kroppen från den luftrörskatarr jag dragit på mig. Ännu en? Japp, ännu en. Fy fan. Men jag har fått en ny kortisonkur och hoppas att den ska hjälpa. Är i alla fall glad att vara inskriven på lungmottagningen, att ha en läkare där som hjälper till och förstår precis och skriver ut medicin över telefon för att det ska gå snabbt. Tack, tack, tack.

Och sen ska jag gå och packa väskan minsann, hej vardag, hej rutiner, hej hösten 2021. Det blir nog bra det här eller vad tror ni? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.