Sarahs funderingar

Torsdagstankar

Hur har ni det? Mår alla bra? Tänker ni på att fråga varandra det lite oftare nu för tiden? Jag försöker göra det.
Jag känner själv att den här pandemin och dess restriktioner börjar påverka mig. Nu har jag turen att befinna mig på en bra plats i livet, jag mår bra och jag kan nog tackla det lite bättre tack vare det. Men tänk om detta hänt när jag mått som sämst? Vi vet ju sällan hur folk mår där på insidan, på riktigt, så därför försöker jag fråga.

Jag saknar verkligen mina vänner nu, att få träffas, en kram. Det är så mycket glädje som försvunnit och det börjar kännas lite…fattigt på något sätt. Gymmet saknar jag också, att få köra slut mig fullständigt. Det om något håller så många andra tankar i styr.

Oh well, jag håller fast vid att det inte är mig det är synd om. Jag är ytterst priviligierad och det är jag medveten om. Jag är inte ensam, jag tycker bara att det är förbannat trist och det känns nu på ett sätt som det inte gjorde i oktober exempelvis.

Men vet ni vad som då är väldigt roligt? Att vi ska riva av en digital julfest med jobbet ikväll. Det kommer att fylla upp glädjebägaren det vågar jag nästan lova. Sett till hur våra digitala fikor, och dess chatt, brukar se ut så har jag goda anledningar att tro detta.
Funderar på att riva fram paljetterna också, varför inte liksom? Livet blir roligare med lite glitter eller hur?
Dessutom har det blivit dags att avslöja hur ofantligt dålig jag är på musikkunskap när chefens musicquiz går av stapeln. Jag dansar till musik och det är ungefär dit det sträcker sig, haha.

Och exakt nu, när lunchen på hemmakontoret är över, knackade det på dörren och min leverans från Blombruket överlämnades. Också det något som fyller upp glädjebägaren, det gäller att försöka se glädjen överallt där den faktiskt finns och inte låta pandemin förmörka allt eller hur?

Kärlek! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.