I veckan som kommer
Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Eftersom detta är min första semestervecka och eftersom den hittills har varit alldeles strålande på så många sätt tänkte jag ägna dagens torsdagstrio åt tre saker som gör mig extra glad och tacksam just nu. Det e la’ käckt?

Världsmästartid tillsammans med min lilla kille
Den här veckan, som jag har ensamsemester med Elliot har verkligen varit en världsmästarvecka. Vi har haft det, och har det, så otroligt roligt och mysigt. Varje dag hittar vi på små äventyr och utflykter som passar oss just den dagen och det är så härligt. Vi skulle ha åkt till Karlskrona onsdag/torsdag men eftersom mamma och pappa inte är riktigt friska och vi bara har en vecka kvar till op så vågade vi inte riktigt det utan stannade hemma istället. Men det går ingen nöd på oss, vi är på stranden, hänger i kiosken, äter glass och mest bara hänger utomhus. Underbart!

Alex har snart semester
Nu jobbar han bara i en dag till sen är han vår på heltid, pappan och älsklingen och oj så härligt det ska bli att få vara tillsammans alla tre (fyra!) hela dagarna och få dela allt det roliga live och inte via bilder och filmer från stranden eller någon annanstans. Ljuvligt!

Bokhögen som väntar
Jag har precis tvingat mig igenom den senaste bokklubbbsboken. Usch, det låter hemskt men den var…verkligen inte min tekopp. Ska inte lägga ut mina tankar alldeles för mycket här då vi inte har träffats och disktuterat den ännu, alla kanske inte har läst ut den heller, men oj vilken prövning den innebar. Glädjande då istället att jag har en hel hög med lättsmält sommar-chick-lit som väntar. Oh-la-la!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.