Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Citatet ovan har egentligen ingenting med veckans torsdagstrio att göra men jag läste det på Pinterest (vart annars?) i veckan och blev inte så lite förtjust i det. Vilken häftig tanke ändå? För precis så är det ju. Härligt!

Och tänk, idag är det redan en vecka sedan Elliots operation. Jag tänkte att jag skulle skriva lite om hur vi upplever tiden efter operationen och vad vi har märkt av för skillnader men det får bli ett annat inlägg det. Istället kommer här veckans torsdagstrio, håll till godo!

Semesterpaniken
Jag kan verkligen inte förstå att jag ska tillbaka till jobbet redan på måndag. Det är många faktorer som spelar in, en av dem att Alex och jag bara har haft två veckor gemensamt inklusive den här. Så lite ”tillsammanssemester” har vi aldrig haft. Och så givetvis det faktum att semestern är slut men sommarens stora händelse är kvar. Det blir lite konstigt i skallen det. Men det är ju så och jag får påminna mig om det ofta. Bröllopet syns vid horisonten och där väntar också den efterföljande bröllopsresan med tillsammanstid i flera dagar med min då nyblivna man. Jag ska bara in och gästspela på jobbet lite först.

Veckans TV-höjdpunkt
Ikväll alltså, Ernst! Det är utan tvekan veckans tv-höjdpunkt för mig på sommaren då det inte finns mycket annat att fästa blicken på. I förra veckan lyckades Ernst väcka liv i hallrenoveringsplanerna igen och jag undrar just vad han ska ta få mig inspirerad till ikväll. Om jag inte minns helt fel, eller har räknat ut det galet, borde det vara dags för badrum nu. Spännande!

Karlskrona loppis
I helgen ska jag och Elliot åka till mormor och morfar i Karlskrona och hälsa på. Vi har en massa roligt på agendan, det allra mesta höjdpunkter för en stor liten kille. Men en sak som jag hoppas på att få tillfälle till, för min egen skull mer än Elliots, är att besöka en loppis. Det är alltid kul när man inte är på hemmaplan. Blåvitt porslin står bland annat på önskelistan. Någon som vet någon bra loppis i Karlskrona-trakten?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.