Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Hörde jag torsdag? Ja det gjorde jag tydligen. En torsdag som har varit lite annorlunda efter en natt med extremt lite sömn. Elliot vaknade runt halv ett och vägrade somna om. Det handlade mest om att bestämma själv och det kan man ju få ibland men inte när det gäller sådant här. Kl. 04:40 somnade han om och 05:00 ringer min klocka. Det har varit en intressant dag det här som ni förstår.

Bröllopsskorna
Sedan jag kom tillbaka till jobbet har jag passat på att gå in mina bröllopsskor ordentligt. Vi är uppe i en vecka nu och de skaver inte alls längre men jag förstår verkligen varför ”gå in bröllopsskorna” finns med på varenda färdig planeringslista du kan hitta. Det är inte kul och hade varit ännu mindre roligt att göra på sin bröllopsdag än sträckorna mellan kaffebryggaren och skrivbordet på kontoret. Och nej, det är inte skorna på bilden, det hade mina fötter aldrig orkat. Tyvärr. Men nedrans vackra skor!

Listor
På tal om listor, jag håller som bäst på att skriva packningslistor de luxe. Vi pratar alltså packning för mig själv dagen innan och själva bröllopsdagen, packning till Elliot för kvällen innan bröllopet och de efterföljande dagarna hos mormor och morfar när vi är på bröllopsresa, min egen packning inför bröllopsresan och så listan på allt det där viktiga man kan tänkas behöva, eller inte behöva, under den stora dagen. Ni som har gjort det här innan, vad får jag och Jennie absolut inte glömma att ha med oss?

När det blir fel
Igår ringde tryckeriet och berättade att trycksakerna till bröllopet var klara. Yay! Jag blev såklart jätteglad och svängde förbi där på vägen hem. Men så hade det blivit fel, färgåtergivningen var helt fel och faktiskt så fel att man knappt såg att det var en färg utan allt såg bara lite smutsigt ut och fläckigt. Vilket ju såklart inte alls är ok eller ens möjligt med tanke på att den där färgen går som en röd tråd genom hela bröllopet. Ja fast inte röd då. Nu är det reklamerat och de har lovat att göra om, göra rätt, men åh så trist det är.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.