Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Det känns som att det var jättelänge sedan jag skrev en torsdagstrio, när jag tänker efter är det nog det också. Förra veckan hade vi precis kommit hem från Paris och veckan dessförinnan var det fullt upp med VAB och bröllopsplanering. Tänk att vi snart har varit gifta i två veckor, galet! Misstänker att jag snart kommer sitta och skriva ”tänk att vi snart har varit gifta i två år, galet!” Tiden rusar och jag försöker fånga den så gott jag kan för livet just nu är så jäkla underbart att jag inte vill missa en sekund av det.

Så en torsdagstrio igen alltså, vad rör sig i mitt huvud just nu? Jo lite av det här bland annat.

Höstförälskad
Jag är fortfarande höstförälskad. Trots att regnet öser ner som aldrig förr och att både barn och hund är konstant blöta och leriga när man kommer in. Jag njuter och myser för fullt och tänder ljus som besatt. Det måste väl ändå vara den bästa grejen med hösten? Att få tända ljus och mysa? Och dricka te förstås. Och läsa böcker. Och baka äppelpaj.

Ödmjuk
För en vecka sedan, exakt, öppnade vi alla presenterna från bröllopet. Jag vet ärligt talat inte hur jag ska närma mig det här. Jag är överväldigad. Tacksam så klart. Ödmjuk inför ett presentbord som visade sig vara alldeles överdådigt. Kära vänner, ni är ju helt underbara. Från botten av mitt hjärta, och Alexs givetvis, TACK! Jag tycker alltid att jag får fina presenter men det här? Jag tittar på alla saker som nu pryder vårt hem, vet exakt vem vi har fått vad av och jag tänker på er, fina människor, som nu finns i alla rum. Kärlek till er <3

Ny årstid, nya behov
Och så var det dags igen, att inventera kläderna till lilleman. Denna gång har han bra grejer till Föris. Vattentäta överdragskläder, fleecetröjor, gummistövlar och vattentäta skor. Det känns bra. Däremot saknar han en varmfodrad jacka att ha när vi inte ska till Föris. Ni vet när man inte ska rulla i gyttja. Har hittat ett par fina alternativ till honom och insåg då plötsligt att jag själv behöver samma sak. Jag fryser på mornarna i min vårjacka, och min Peak dunjacka som har hängt med i 5-6 år nu börjar bli lite tom på dun. Det här måste jag försöka lösa för burr så kallt det var i morse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.