Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Phew! Ledsen för en sen och usel uppdatering idag, det har helt enkelt varit så mycket den här veckan att jag inte har hunnit med att skriva och förbereda så många inlägg som jag brukar. Jag producerar allt på kvällstid och schemalägger men den här veckan har varit fullspäckad med annat och tiden har helt enkelt inte funnits.

Så här kommer, sent som attan, veckans torsdagstrio!

Översittare uppskattas ej
Vi hade, som jag nämnt tidigare, sotaren på besök idag. Inte fösta gången då vi har ägt huset i tre år, men jag ska heller inte påstå att jag är något sotar-proffs. Däremot är jag ganska bra på att känna in människor och den typen av översittare som kom hit idag kan jag klara mig utan. Det var lilla-gumman-attityd från början till slut och dessvärre stannade han ganska länge eftersom det är många kakelugnar samt brandskyddskontroll. När jag försöker vara vänlig och trevlig och ställa fram stegar, städa efter honom efteråt och fråga om jag på något sätt kan hjälpa till är inte idiotförklaringar det jag önskar mig tillbaka. Nej tack, skicka en trevlig människa nästa gång. Please.

En efterlängtad lunch
Som tur är, för mig, hade jag en efterlängtad lunch inbokad idag med en barndomsvän och det var precis vad jag behövde efter sotarens besök. Så himla roligt att ses och så mycket energi det gav. Lyckades helt skaka av mig förmiddagens fördomar och gubbmentalitet. För er i stan som inte redan har testat Bryggan nere på Baronen kan jag berätta att den är väl värd ett besök. Jättemysigt!

Spännande samarbeten
Det är hemskt att skriva så men allt går ju inte att berätta i förväg så är det ju. Men den här bloggen har ett par spännande och intressanta samarbeten framför sig som jag hoppas, och tror, att ni ska tycka om. Barn, illustrationer, inspiration och glädje. I massor. Ungefär så. Utan att säga för mycket men ändå få pysa lite eftersom det är så roligt. Och jag kan avslöja så mycket som att jag tecknar mer och oftare igen. Det ni!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.