Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Voine vilken vecka detta har varit. Och är. Det är lite för mycket i tillvaron just nu känner jag, på jobbet, utanför jobbet, med inbrottet, föräldramöten och ”allt”. Så som det är ibland. Vissa veckor mer än andra så att säga. Men i morgon är det fredag, sedan är det helg tillsammans med de bästa killarna i världen och all is good in the hood. Som en god vän sa i veckan, det gäller att ha fokus på det som är viktigt på riktigt, allt annat är bara på låtsas.

Veckans torsdagstrio bjuder på

Nya klor
Att få kapa naglarna igår var en befrielse, på riktigt. Så skönt. Nu är de korta, fräscha och redo för höst. Eller ja, i alla fall de närmsta veckorna av hösten. Jag valde en ganska höstig grålila nyans och lättade upp den med små fjädrar på två av naglarna. Supernöjd och som vanligt är det världens bästa Rebecka som ligger bakom!

Klädfrågan
Nästa vecka är det dags för kickoff/konferens/25-årsfest för Infomaker där jag jobbar. Konferens by day och underhållning by night förenklat uttryckt. Jag funderar på kläder, eller ska jag säga outfits, från topp till tå i dagarna tre och tack vare min kollega Ulrika vet jag nu att jag inte är ensam om detta. De som fattar fattar så att säga.

Nymålat
Som jag berättade i söndags får vi denna vecka nymålade fönster här hemma, det stora fönster i hallen som varit trasigt och fult sedan inbrottet får en massa kärlek. Oj vilken skillnad det blir och oj vilken lust man får att renovera hela rummet. Men kontentan, så skönt att slippa se det lagade men omålade fönstret. Ögonen blir lite gladare minst sagt och huvudet blir glatt av att få bocka av ännu en grej på listan – check!

Bild lånad från fashiotopia.com, den får mig att inse att en stor sjal åker upp på villhöverlistan.

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.