Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Jag tycker att alla veckor just nu går alldeles orimligt fort så det behöver jag knappt kommentera längre. Men jag undrar om inte den här veckan ändå tar priset på något sätt. Veckans torsdagstrio kommer till er ända från Skåne, det ni!

Prinsessa på ärten
Jag befinner mig alltså just nu på Bäckaskog slott tillsammans med mina kollegor och har en kombinerad konferens/kickoff och 25-årsjubileum. Det här stället skulle jag egentligen kunna skriva spaltmeter om men wow så vackert det är. Det finns en park i anslutning till slottet och det är något speciellt med byggnader som har en egen park i anslutning till dem. Det vilar ett speciellt lugn över hela platsen och när man har varit här ett tag sipprar det lugnet in i varje liten cell. Så skönt!

Effektivitet
Det här veckan har varit en jäkla uppvisning i effektivetet om jag får säga det själv. Fotbollsreferenser som ”skolboksexempel” ploppar upp i huvudet. Och. Det bästa är att det har skett på ett bra sätt. Ni vet, fullt ös men ingen negativ stress.

Stövelkärlek
Man får liksom inte gå och förälska sig i ett par stövlar. Det är inte ens rimligt i min ålder. Inte när stövlarna i fråga ser ut så här. Knähöga mockastövlar. Åh voine! Hur ska jag ta mig ur det här? Bästa sättet att bli av med en frestelse är att falla för den, är det inte så?

Kan tänka mig hur många användningsområden som helst. I alla fall om jag är lite kreativ i mitt ”övertala-mig-själv-tänk”. Nåja, det är torsdag och jag befinner mig på ett slott långt ute på vischan, just här köps inga stövlar så jag fortsätter överlägga med mig själv ett tag till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.