Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Idol-Chris
Höst + fredagsmys = Idol. I alla fall för mig och i år har jag hittat en ny favorit i Chris Kläfford. Maj gadd vilken röst den killen har! Hans version av Imagine under auditionturnén var det som fick mig att börja följa Idol i år. Såg klippet på Facebook och sedan var det kört. Wow! Nu önskar jag mest att det skulle finnas ett Chris Kläfford album att lyssna på på jobbet.

På topp
Vet ni man behöver faktiskt inte alltid vara på topp. Nej det är väl klart att man inte måste tänker du nu men är vi verkligen så ok med att visa upp den sidan av oss själva? Jag gör det sällan. Sällan i livet i allmänhet och ännu mer sällan här. Men jag har känt mig lite vissen och ledsen ett par dagar och det är ok. Faktiskt. Läste hos Elaine att hon kände sig hudlös och det är en jäkligt bra beskrivning, allt går in och träffar på djupet. Bra som dåligt och jag känner mig väldigt sårbar.

Näktergalen
Nu är det ett tag sedan jag läste ut Kristin Hannahs bok Näktergalen, den senaste boken i bokklubben. Men den lämnar mig inte och det är svårt att på riktigt gå in i en ny bok. Jennie och jag pratade om det i tisdags också, hon älskade den lika mycket som jag, och nu är det på något sätt svårt att ladda om. Den innehåller så mycket, så starkt och så vackert i en så otroligt hemsk tid av vår historia.

Bild: svt.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.