Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Musik
Jag älskar musik men i perioder lyssnar jag mer eller mindre i olika sammanhang. Just nu är jag inne i en period då jag lyssnar väldigt mycket och väldigt ofta. Jag tror att det har med årstiden och min allmänna stämning att göra. Listorna ”Lugnt & Skönt” och ”Wake up and smell the coffee” går varma i bilen, på jobbet, hemma när jag jobbar med bloggen, i lurarna på pwn. Älskar det!

PWs
Förr-förra veckans ”I veckan som kommmer…” skrev jag att jag ville få in ett par promenader på kvällarna som komplement till träningen och det har jag faktiskt fått. Både ensam och tillsammans med Jennie. Kanske inte som komplement till träningen för den tiden har jag inte riktigt hittat men som komplement till trädgårdsarbetet däremot. En prioritering från min sida givetvis men trädgården måste ju också skötas om och helt lätt är det inte att röja där heller det vill jag lova.

Ny insikt
Av olika anledningar föll det sig så att jag publicerade ett inlägg lite senare än jag brukar i lördags och jag satt sedan med datorn uppe och jobbade så att jag såg statistiken för det inlägget. Jisses. Ni läser som aldrig förr på lördagskvällar alltså? Jag hade nog trott att det var en ganska usel tid att publicera på men jag får nog också inse att min målgrupp inte är singlar som hänger ute på lördagskvällar utan hemma-mys-människor som jag själv. Statistik alltså, vilken grej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.