Sarahs funderingar

Torsdagstrio

God kväll mina fina! Vad har ni för er en sådan här trevlig torsdagskväll? Jag har haft en sådan där dag när saker och ting bara rusar och man plötsligt hinner hur mycket som helst. Jag har jobbat hemifrån i eftermiddag, det är definitivt en av anledningarna men annars vet jag inte. Ibland bara är det så, kan ni känna likadant?

Och nu är det dags för en torsdagstrio, som konstigt nog börjar med trötthet. Så kan det gå.

Hösttröttheten
Jag kom tillbaka efter den fantastiska helgen på Öland med ny energi och den där härliga känslan inombords som man önskar att man har alltid. Förälskelse kanske det kallas? Jag har kvar den känslan men det är så tydligt nu när det är mörkt och ”ruggigt” att energin dalar i slutet av veckorna. Det blir lite jobbigare att kliva upp på morgonen och jag orkar lite mindre på kvällarna ju längre arbetsveckan går. Igår kväll hade jag planerat att sitta och teckna efter nattningen, hade sett fram emot det hela dagen, såg det som avkoppling. Men när jag väl hade ätit lite och druckit en kopp te kunde jag inte förmå mig själv att ens lyfta armarna. Så det blev inget tecknande. Nytt försök ikväll?

Det där mörkret
Jo visst är det mörkare, nu jäklar gäller det att fota alla bloggbilderna i dagsljus på helgen. Voine, voine vilken framförhållning som krävs då. Det går ju helt enkelt inte, inte om man samtidigt jobbar heltid. Hade jag bloggat på heltid så kanske den planeringen/framförhållningen hade funkat men då hade jag ju å andra sidan haft möjlighet att fotografera på dagtid så det ”problemet” hade ju löst sig självt. Men inte bara fotograferandet blir lite klurigt, igår gick vi ut och fixade i trädgården efter middagen (det var faktiskt uppehåll) men jäklar vad det mörknade snabbt. Helt plötsligt fick jag stressa som sjutton för att bli klar med ogräset i ett land innan mörkret kom. Hoppsan!

Nya bågar
Det var inte bara smycken och klockor som försvann i inbrottet i somras utan även mina glasögon. Jag har egentligen riktigt bra syn, men behöver skärmglas för att inte ögonen ska bli för trötta och i slutändan leda till migrän. Nu har jag provat ut, och beställt, ett par nya och det ska bli så himla skönt när de kommer. Blev riktigt förvånad över tiden det tar dock, tre veckor?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.