Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Jag gillar verkligen mina torsdagstrio-inlägg, en möjlighet att få skriva om sådant som kanske inte precis förtjänar, eller bär, ett helt eget inlägg men som ändå behöver få pysa ut lite så där på ett hörn. Så därför är jag jätteglad att det idag är torsdag, igen, och att jag har fått skriva detta lilla inlägg. Håll tillgodo!

Prioriteringar
Jag försöker verkligen att prioritera min tid just nu och jag gör det skoningslöst. Mot mig själv och mot dem jag spenderar tid med eller ägnar min tid åt. Jag lämnade en offert på ett uppdrag i veckan och jag tog betalt. Ni vet inte ”bara för syns skull”, verkligen inget överpris. Men rimligt. Sarah för några år sedan hade gjort det gratis. För att det är ett jätteroligt och ärofyllt uppdrag. Men nu, nu prioriterar jag. För min egen skull och för min tid med mina killars skull. Jag kan inte längre kompromissa bort deras tid för att något är ”bara” roligt. Är det detta som kallas att bli vuxen?
PS. Min eventuella samarbetspartner, också hon en entreprenörsmamma, förstod mig precis så kanske, kanske är detta något man borde göra oftare…

Tid med bästis
Tänk att en dryg timme tillsammans med en älskad vän kan ge så mycket energi. För så är det verkligen. En promenad och ett långt samtal med Jennie ger mig energi för lång tid framåt och gör mig liksom lite lättare och gladare i sinnet på något sätt. Lugn. Det är verkligen få förunnat att ha vänner som hon, hon är som den syster jag aldrig har haft. Så, så glad och tacksam över det!

Nya brillor
Jag har blivit med nya glasögon. Har du glasögon tänker du nu? Nja, jag har terminalglas. Mest förstoringsglas, synen är det inget fel på, men ögonen blir trötta av för mycket skärmtid och mina ögon är ju vad som utlöser min migrän så det är inget jag vill bråka med. Men mina tidigare stals under inbrottet i somras (grattis, hoppas att ni får nytta av dem…) och jag har varit utan sedan dess. Men nu alltså, nya brillor, enligt mig själv supersnygga sådana, och jag är såå nöjd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.