Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Flängt på stan
Det finns veckor som är ganska standard. Där alla timmar spenderas på kontoret och där man på sin höjd tar en sväng på stan under lunchen. Och så finns det veckor som den här där jag mest flänger runt mellan olika möten, fram och tillbaka över hela stan. Från möten och nätverksträffar till inspirationsdagar, luncher och läkarbesök. Herregud. Den här veckan har jag på allvar övervägt att skaffa mig en cykel och placera den i stan. Vardagsmotion?

Vår stora kille
Jag märker att jag har ställt om rent mentalt nu. Att jag ser Elliot som stor och att det ibland glimmar till och blir uppenbart att han ändå är liten. Han har ju trots allt inte ens fyllt tre ännu. Men ändå så stor. Så lång, så klok, så duktig, så eftertänksam. Jag är så imponerad av honom att det inte är klokt. Och när vi dessutom tvingade honom att klippa sig förra helgen blev han liksom ännu större. Jisses, ska den tonåringen snart flytta hemifrån? Herregud!

Skomakare sökes
Jag har ett par boots som skulle behöva lite kärlek i form av en ny sula och klack. När jag bodde i Kalmar tidigare använde jag mig av skomakaren uppe på Baronen men nu verkar han ha försvunnit och jag har inga referenser kring den nya kille som tagit över. Ni som brukar använda er av skomakare i Kalmar, vart går ni?

Foto: Chris BarbalisUnsplash

 

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.