Sarahs funderingar

Torsdagstrio

1 December
I morgon är det alltså redan den 1 december, vart tog prick hela den här hösten vägen? Det är lite svindlande faktiskt, swosh sa det. Här hemma peppas det för fullt för adventskalenderpremiär i morgon bitti och så ska ju Nisse få lämna sitt första brev till Elliot. Så himla mysigt!

Läsarundersökningen
Idag är också sista chansen att svara på läsarundersökningen om ni vill göra det. Gensvaret har varit långt mycket bättre än vad jag vågade hoppas och tro på och jag ska givetvis redovisa resultatet av den här framöver. Så spännande med feedback, jag har ju inte kunnat hålla mig utan har varit inne och tjuvkikat på era svar, utan att veta vem som svarat vad givetvis, och kan redan nu se att ni saknar mina smoothies. Vet ni vad, det gör faktiskt jag också! De kommer att göra comeback alltså, så mycket vågar jag ändå lova.

Kort i långa rader
Den här veckan har vi fått hem inte bara julkorten utan tackkorten från bröllopet och ni kan ju ganska snabbt lista ut att vi helst vill få ut tackkorten innan julkorten så kvällsaktiviteten här hemma igår var ganska given. Men det är ju samtidigt jätteroligt, att titta på det där kortet, att minnas och känna pirret i magen igen över den där dagen som var så fantastisk att jag knappt kan förstå att det faktiskt hände. Får fortfarande nypa mig i armen ibland, tänk älskling, vi gjorde det! Häromdagen passerade vi den 26/11, då hade vi varit gifta i tre månader och det var fint att känna att det bara var de första tre av många, många, många fler månader.

Ja hörrni, det var en något kortare torsdagstrio än vanligt, nu ska jag dyka ner i korthögen en stund till, lovar att visa både julkort och tackkort framöver när de har nått sina mottagare. Ha en fin torsdagkväll så ses i morgon när det är Fri-yay!

PS. Håll utkik här i morgon bitti för ett superdupererbjudande så här i juletider!

 

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.