Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Nej men hörrni det är faktiskt inte klokt, vart tar tiden vägen? Jag förstår ingenting. Det rusar alldeles, alldeles för fort just nu och jag försöker att stanna upp i varje kram, varenda klapp på kinden från lilleman eller kyss av älsklingen och bara ta in stunden just då men det är inte alltid så lätt.

Torsdag it is, igen, och dags för en ny torsdagstrio!

Halvdag
I morgon tänkte jag sluta lite tidigare, gå på julledighet, hämta lilleman tidigare och börja julmyset och ”julnjutet” lite sådär i förväg. Exakt vad vi ska hitta på är oklart, slå in den absolut sista julklappen kanske? Det verkar ju rimligt och lagom. Griljera skinkan. Och kanske slänga ihop ett vörtbröd. Det löser sig alltid, på med julmusiken, värm glöggen, det är JUL!

Sarah <3 Luncher
Igår tog jag en lunch med Jennie och det var så härligt och och mysigt att jag helst hade sett att den där lunchen hade varit hela eftermiddagen. Minst. Möjligtvis med en förflyttning från restaurangen till väl vald soffa med en tekopp i handen.
Idag träffade jag Anna och den lunchen kändes också alldeles för kort. Men att lunchdejta sina vänner alltså, bästa grejen!

Saknar kreativiteten
Just nu, mitt i December, är det så mycket juligt, härligt, mysigt som händer som gör att jag inte riktigt har haft tid eller ork till att vara så där kreativ som jag någonstans känner att jag behöver få vara med jämna mellanrum. Det finns inte tid till det och jag prioriterar det inte, jag julmyser och pysslar istället. Inget fel i det, men det känns ändå där långt inuti att det är länge sedan jag satt med ett vitt ark framför mig och en penna i handen. Snart, snart kommer jag tillbaka till det. Det vet jag för jag har gjort årsbokslut och satt mål för 2018, det ni. Men mer om det i nästa vecka!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.