Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Torsdag och dags för en torsdagtrio men egentligen har jag bara en enda tanke i huvudet just nu. Febernedsättande. I kombination med varma kläder och filtar. 2,5 vecka och nu får det väldigt gärna vända. På riktigt. Men jag kan ändå inte riktigt släppa punkt ett av denna veckas torsdagstrio.

To ski or not to ski
Som ni vet har jag varit sjuk i två (!) veckor och mina luftrör är fortfarande inte helt hundra. Så länge de inte är det borde jag egentligen mest hålla mig inomhus och försöka undvika två saker. Ansträngning och kyla. Yes. Allt enligt instruktioner från min astmasköterska. Jag har redan här besvarat min egen fundering. Egentligen. Det tar bara emot så väldigt mycket. För den här helgen finns möjligheten att åka till Hestra i ett par timmar. För att själv få sätta ett par åk givetvis men också för att få dra lilleman på skidor på flacken och bygga upp hans förväntningar ännu mer. Men ja, ni hör ju. Ansträngning och kyla. Det går inte ihop. Och jag vill ju ännu hellre vara frisk(are) tills vi åker till Österrike. Skidvåndornas jäkla kval. Så känns det just nu. Jag tror vi måste flytta till Norrland!

To yoga or not to yoga
Jag är fortfarande inte bra. Herregud. Det här är helt galet ju. Men jag får fortfarande febertoppar då och då och får käka tabletter. Fy bubblan vad jag är trött på det här nu. Men. Då är ju frågan, ett mjukare yoga-pass är det då helt otänkbart eller skulle det kunna vara bra för kroppen? Mycket oklart känner jag så än så länge har mattan fått vila men jag är så sugen på att rulla ut den och kanske bara stretcha lite?

Missa inte att tävla
Har ni sett att jag har en tävling på min Instagram just nu där du kan vinna ett print? Du väljer vilket av de prints jag har lagt upp som du vill vinna, i storlek 30×40, och allt du behöver göra för att vara med och tävla är att gilla @lifebysarah.se på Instagram och tipsa tre vänner i kommentarsfältet som du tror också skulle gilla @lifebysarah.se och vilja vinna ett print. Signerat såklart och väldigt unikt då det kommer att vara det första och enda print av just det motiv som vinnaren väljer. Tävlingen pågår till nästa vecka, kl. 23:59 den 18/1, och jag drar en vinnare kort därefter. Swoop, swoop, in och tävla vettja!

En kommentar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.