Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Och så är det torsdag igen, hur galet är det inte? Jag minns när man var lite och de vuxna sa att ”ju äldre du blir, ju fortare går tiden” och det är verkligen så. Den försvinner fortare än snöflingorna som faller och allt man kan göra är att försöka hålla i sig och fånga så många minnen, eller snöflingor, som möjligt. Att leva i nuet och njuta av här och nu har aldrig varit så aktuellt.

Men torsdag alltså och en torsdagstrio av tankar,

Stor kille
Under jullovet slutade Elliot med sitt middagssov och behöver således inte längre sin vagn på Förskolan längre, de har alltid sovit ute i sina vagnar där. Så i helgen som gick plockade jag isär vagnen, tvättade sådant som gick att tvätta, skurade och torkade och gav den precis så mycket kärleks om den förtjänar. Den blev inte prick som ny men nästan. Och sen stuvades den undan.
Idag hade jag med mig vårt babyskydd till jobbet för att jag ska låna ut det till en vän som blir mamma i Mars och det blir så himla uppenbart att vår lilla kille inte alls är så liten längre utan en stor kille. *snörp på mammahjärtat*

Undertian.com
Och så dagens tips! För januariplånböcker och för dem som liksom vi fått ett större vegointresse. Undertian.com har en uppsjö av vegetariska recept som jag tror passar de flesta, nybörjare och nyfikna. Jag har verkligen letat runt efter vegetariska recept på sistone och här låter det mesta gott och hamnar på ”vill-testa-listan”. Du kan få hela veckomenyer kompletta med inköpslista och allt. Dagens tips!

Sista chansen
Nu är det bara några timmar kvar att tävla om ett print i min instagram-tävling. In och kolla vettja! Chansen finns fortfarande att vinna ett valfritt och signerat print av något av mina motiv. Leta upp bilden som ser ut som nedan och tävla du också!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.