Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Hörrni det blev ett litet uppehåll här, och jag vet att ni inte tycker att jag behöver ursäkta mig, så det gör jag egentligen inte. Det var liksom bara så att jag blev nedrans trött på att känna mig sjuk och inte få må bra. Jag har inte vaknat en dag sedan den 26/12 och känt mig frisk. En månad alltså. Det känns lite deppigt och jag blev bara matt och trött på hela skiten. Så därav pausen.

Men ett par torsdagstankar så här på kvällen,

KRY
Jag har testat KRY-appen idag, har ni gjort det? Jag är så imponerad att det inte är klokt. Från att jag laddade ner appen till att jag pratade med läkaren tog det max 10 minuter. Då hade jag loggat in med mobilt bankid, fyllt i en del grundläggande information samt beskrivit vad jag ville ha hjälp med. Sen tog själva ”besöket” ungefär lika kort tid som ett vanligt läkarbesök. Strax efter att vi lagt på fick jag en pushnotis om att mitt recept nu finns att hämta ut. Så otroligt smidigt! Jag kommer alla gånger att fortsätta använda KRY istället för att gå till en vanlig läkare. Herregud, varför ska man ens göra det känner jag?

Prepp
Jag träffade bästis på lunchen igår, så länge sedan och så efterlängtat! Det var så mysigt, om än alldeles för kort i vanlig ordning. Och så blev det också väldigt uppenbart att lillebror verkligen är här snart och att jag måste förbereda mig. Jag måste fixa lillebrors lilla välkommen-till-världen-present asap så att jag är förberedd för när som helst är han här. Åh herregud, en liten yttig-pyttig-bebis. En ny liten prins. Jag ryser, kompisfamiljen växer och det är helt fantastiskt <3

Älskar torsdagar
Redan när vi jobbade ihop för många år sedan hade Jennie och jag en vurm för torsdagskvällar. Det började nog egentligen med att vi körde mina BodyJam-pass varje torsdagseftermiddag och det blev liksom starten på helgen på något sätt. När vi kom till jobbet på fredagarna kändes det lite som att helgen redan hade börjat. Det är en grym känsla faktiskt och även om jag inte kör BodyJam längre (snyft!) så finns känslan där fortfarande. På något sätt börjar helgen redan på torsdagskvällen för mig, i tanken. Härligt mindset eller hur?

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.