Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Andas ut
Den här veckan har varit fullspäckad både on and off work, ni vet en sådan vecka som man ser i kalendern och inser att ”det här blir intensivt”. Det har det också varit. Men när jag kommer hem ikväll, efter en föreläsning i Emmaboda ska jag släppa ner axlarna och andas ut. Jag klarade det!

Josefin och Vanja
Jag lyssnar en hel del på podcasts, det tror jag att jag har berättat tidigare, för att det är intressant såklart men också för att stänga ute bruset på jobbet. Det förekommer en hel del diskussioner i och mellan team där. Nu har jag hittat en ny, mysig, podcast att lyssna på, Josefin och Vanja. Det här är ju på inget sätt någon ny podcast, de har hållit på länge men den är ny för mig och dagens tips!

Florence Stevens förlorade värld
Igår var det som sagt bokklubbsträff igen och vi bestämde oss för en ny bok, Jennie hade hittat den här och jag är så sugen på att börja med den. Jag måste få tag i den till vår resa som nu bara är två (!) veckor bort. Perfekt med en grym bok då ju!
Förra året åkte jag genom Tyskland och läste ”Ljuset du aldrig ser” som handlar om Andra Världskriget och det var så väldigt gripande.
Denna bok är en verklighetsskildring av Huseby bruk i Småland och alltså betydligt mer lokalt. Det kommer bli spänannde!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.