Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Kan vi försöka stoppa tiden lite hörrni? Bara en stund? Jag tycker på riktigt inte att det är mer än ett par dagar sedan jag senast satt och knåpade på en Torsdagstrio men det är alltså tydligen en hel vecka sedan. Jahopp, bara att gilla läget. Det går ju fort för att det händer mycket, mycket roligt, och det kan ju aldrig vara dåligt.

Sommarvärme
Den kom tillslut, värmen. Och våren för den delen, det hänger ju liksom lite ihop kan jag tycka. I veckan har jag inte frusit i min vårjacka, har till och med unnat mig att ha den uppknäppt titt som tätt och det har funkat alldeles utmärkt. Det har till och med varit skönt. Älskade årstid, välkommen!

Sommarfest på Föris
Ikväll ska vi på Sommarfest på Föris, Elliots och vår första. Det lär bli en spännande tillställning, det tror jag nog. Teater utlovas och fika ute i det gröna. Voine så många vuxenpoäng det tickar in nu. Håller bara tummarna för att de senaste regnskurarna drar förbi och att vi verkligen kan vara utomhus och mysa.

Oplanerad helg
Vi har en helt oplanerad helg framför oss, väderprognoserna siar om fortsatt varmt och skönt väder och jag tänker att jag ska njuta av varenda minut tillsammans med mina killar. Ingen syrénhäck som ska planteras (bara vattnas lite), inte en massa andra projekt som avlöser varandra utan en veckohandling på sin höjd. I övrigt lek och bus med den skönaste tvååring jag vet och hans fina pappa. Love it!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.