Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Det var länge sedan nu men inte ska vi väl släppa traditionen med en torsdagstrio? Nej det tycker jag inte så därför kommer här nu ett knippe torsdagstankar.

Sjukstuga
Vi var på semester en vecka och vilken vecka det var, jag ska berätta mycket mer om den jag lovar. Men jag hann inte blogga något alls och veckan följdes av VAB och sjukdom och det har inte blivit mycket mer bloggat då. Jag trodde faktiskt att jag var klar, att min omgång av influensa – öroninflammation – förkylning – bihåleinflammation under årets första fem veckor var nog. Men nej, jag lyckades alltså få en ny omgång influensa. Tack för den. Hörde jag vår och värme snart?

All denna snö!!!
Oavsett den sista meningen i stycket ovan, jag älskar ju det här med snö! Det har kommit helt otroliga mängder här i Kalmar (liksom längs så gott som hela ostkusten) och mer väntas. När jag sitter i sängen och snörvlar och skriver detta faller det stora, stora flingor utanför. Mysigt och vackert och jag funderar nästan på att plocka fram lite julpynt igen. Bara för att. Det är ju så här man vill att julen ska vara, eller hur? En lille-jul i repris kanske?

Vårblommor
Vintern till trots, jag längtar efter vårblommor, gör ni också det? Ute är ju givetvis inte att tänka på men inomhus? Så fort jag blir frisk ska jag unna mig några små lökar här och var i huset för att få igång lite vårkänslor. Det är ju trots allt vår nu, enligt kalendern i alla fall 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.