Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Har ni en fin vecka? Det har jag tycker jag, alldeles utmärkt faktiskt. Detta mest beroende på att det är en helt vanlig vecka. Inga sjukdomar, inget vabb utan bara en vanlig hämta-lämna-jobba-laga-mat-sköta-rutiner-vecka. Gud vad det är skönt ibland!

Och i vanlig ordning har jag en torsdagstrio av (o)viktigheter att dela med mig av.

Instastories
Som jag älskar instastories! När jag var sjuk och varken orkade läsa eller titta på något på tv var instastories lite då och då ett alldeles lagom avbrott i ligga-ner-och-göra-absolut-ingenting. Skönt!
Mitt eget engagemang i just Instastories går så väldigt mycket upp och ner. Jag är jätteaktiv vissa dagar för att sedan vara noll aktiv nästa. Är ni också sådana?

Istappar
Herregud ni är väl försiktiga när ni är ute nu? På taken runt om i Kalmar har det bildats enorma istappar den senaste veckan när temperaturen sjunkit. Vissa fastighetsägare är både snabba och duktiga på att ta hand om dem, andra not so much. Var uppmärksamma!

Proppen ur
När jag väl tagit bladet från munnen och satt ord på det där jag känt och tänkt i ett par veckor (månader?) var det som att proppen gick ur. Fullständigt. Jag fick otroligt mycket inspiration helt plötsligt och har sprutat ur mig inlägg de sista dagarna. Långt ifrån allt är publicerat ännu så det kommer mera, var så säkra. Märkligt det där. Verkligen märkligt.

Och nu är det alltså redan torsdagskväll, Wahlgrens värld väntar och i morgon är det fredag, Fyra fredagsfavoriter och helg på ingång. En helg där jag ska få fota inte en, inte två utan tre små bebiskusiner. Härliga tider eller hur?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.