Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Oj oj oj vad jag längtar efter våren. När det regnade och var ganska många plusgrader i början av veckan kände jag mig ganska hoppfull. Slutet på veckan lovade minusgrader men sol och jag kände att det kanske kan vara ok, solsken är ju härligt. Men solen har lyst med sin frånvaro, liksom min energi och jag längtar så mycket efter vår nu att jag inte tror att jag någonsin har längtat efter vår så här mycket. Ni också? Gör mitt bästa för att tänka på annat. Som dagens torsdagtrio.

Funderar på menyn
Nästa vecka är det bokklubbsträff igen, hemma hos oss den här gången, och jag har börjat fundera på menyn. Visst vill man bjuda på något vårigt så här års? Jag tror att jag har bestämt mig, kanske. Ska bara fundera ett varv till. Det ska i alla fall bli oändligt roligt att träffas igen!

Det där med sömnen
Först och främst, tack för alla kommentarer, alla tips och råd kring nattskräck. Ni är många som har upplevt det här inser jag. Efter att ha hört era berättelser tror jag dessutom att vi, än så länge, kommer ganska lindrigt undan. De flesta nätter slutar just nu med att Elliot landar i vår säng efter att ha varit orolig. Det får honom, oftast, att somna om ganska fort och lätt. Det finns dock nätter när han kommer in runt 02, ligger och flaxar till 04 och min klocka ringer 05. Det är ingen pigg mama som stapplar upp då vill jag lova. Men allt är faser eller hur? Snart är detta över och något nytt väntar.

Porslinet
Att höja den övre korgen i vår diskmaskin var inte möjligt så trots era proffsiga tips var vi tillbaka på ruta ett vad gäller porslinet hemma. Nu kanske, kanske jag har hittat en lösning trots allt. Jag ska bara övertyga Alex om att det är en bra idé. Får lov att återkomma i den frågan med andra ord.

Bild: Alexandra Seinet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.