Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Även om det fortfarande är kallt så skiner ju solen äntligen på dagarna och det märks på många sätt att det faktiskt är vår i luften trots allt. Jag märker på mig själv att jag har tusen kreativa idéer att genomföra här hemma, stort som smått och om vi tar en titt på veckans torsdagstrio tror jag att ni förstår precis vad jag menar med att det är vår.

Vädra
Helt plötsligt går det att vädra små korta stunder igen. Låta syret svepa genom huset och inte ens jag bryr mig om hur smutsiga våra fönster ser ut i detta väder för åh så friskt och härligt det är att få vädra ut ordentligt efter flera månader med stängt och tillknäppt.

Rensa
Jag har fått ett rejält ryck och börjat rensa här hemma. I våra garderober mest, rensar och sorterar. Skänker. Det är nästan löjligt tillfredställande just nu och visst måste detta vara någon slags släng av ”nystart” som våren har fört med sig?

Inreda
Eller utreda. Eller piffa. Efter att ha känt mig ganska oinspirerad på hemma-fronten ett tag har solen fört med sig ett nyvaket sinne och cirka 1000 idéer att genomföra. Stora som små. Allt från att byta plats på en stol och en pall till att röja i garderoberna eller göra moodboards för betydligt större projekt. Åh så underbart! Äntligen känner jag igen mig själv igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.