Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Och så var det torsdag igen. Extra snabbt den här veckan när det är kortvecka och man liksom kastades in i jobbveckan på en tisdag. Snart helg igen alltså och en helg som verkar innehålla Ölandsluft, sand och vårkänslor i sommarhuset. Ljuvligt!

En liten torsdagstrio först bara!

Saknar mitt tecknande
Det var länge sedan nu, allt för länge sedan, som jag satt med plattan i knät och tecknade. Åh som jag saknar det! Anledningen till detta är graviditeten och tröttheten, tidigare satt jag med detta på kvällarna men med en liten som är vaken allt längre nu när det är så ljust och en mamma som är sliten blir det liksom inga sådan stunder över längre. Får nog tvinga mig snart trots allt.

Hål i taket
Sedan i måndags har vi numera ett hål i taket hemma. Inte yttertaket, tack och lov, utan ett innertak och det var ytterst medvetet. Bonus-svärfar var hemma och hjälpte oss borra igenom taket för att kunna dra upp sladdar upp som tidigare har fått slingra sig längs golv, tak, trapphus och trösklar. Exakt hur skönt det är att nu har så gott som osynliga sladdar i ett hörn och inte ha en enda sladdjäkel någon annanstans kan jag knappt förklara. Finns få saker jag ogillar så mycket som sladdar. Tack Anders!

Brügge
Jag snubblade över ett instagramkonto vars innehavare spenderade påskhelgen i Brügge och blev helt såld på de vackra miljöerna. Jag satt och bildgooglade Brügge en god stund och är nu mer än lovligt sugen på en weekend med våfflor, pommes och alla de vackra byggnader som staden verkar bjuda på. Så kul att liksom få upptäcka en ny pärla lite oväntat.

Bild: visitflanders.com

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.