Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Torsdag kväll, en lång varm dusch, nymålade naglar och en kopp te. Nu är det mesta av dagens måsten avklarade och jag tänker sjunka ner i soffan och somna hur mycket jag vill. Det är en intensiv vecka, mycket och roligt men snabbt. Då blir pauserna desto viktigare, för både mig och bebben. Det känns tydligt nu, så fort det går för fort eller blir för mycket knyter magen ihop sig. Ajabaja mamma, dra ner på tempot!

Innan jag somnar i soffan tänkte jag bara bjuda på veckans torsdagstrio, ta-da!

Aldrig mer enskild firma
Åh som jag har slitit mitt, allt mer gråa, hår de senaste dagarna över bokslut och deklaration. Jag har svurit både en och två gånger över skatteverket, dess brist på information och strulet som uppstår när man har enskild firma som jag har haft. Där min och företagets ekonom är den samma. Usch! Nej, aldrig mer bolagsformen enskild firma.

Åka mammas vita bil
I morse ringde en stor kille och en liten kille och ville bara fråga om det var möjligt att vi kunde åka en runda i mammas vita bil efter Föris idag. Den lilla killens önskemål. Det är ju så gulligt att mamman smälte fortare än en isglass i solen och självklart skulle vi åka en runda i bilen idag när jag hämtade den lilla prinsen. Det blev en väldigt planlös tur det där men lilleman var nöjd och vi fick ett mysigt samtal i bilen om allt vi såg och vad som hade hänt idag.

En avklarad fotografering
Och så är den avklarad, den där fotograferingen som jag inte precis såg fram emot. Tur då att Helena och Marika var med och gjorde det hela till trevligt på riktigt trots att vi fejkskrattade på bild så att säga. Tack tjejer!

Nuså, soffan och ett avsnitt av FixerUpper får avsluta denna kväll!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.