Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Hej mina vänner, har ni en fin torsdag? Det har jag, svårt att ha en dålig dag när solen skiner och det är varmt. Som ni vet var jag superdupertrött på att frysa och det slipper jag nu. Oh lovely! Idag har vi bara haft en skön eftermiddag hemma lilleman och jag, inte så många måsten eller projekt, bara lekt ute, suttit i solen och tagit det lugnt. Skönt det också. Så nu har jag verkligen varvat ner och redan börjat sikta mot helgen. Men innan vi tar helg, ska vi ta en titt på veckans torsdagstrio?

Torsdag = Säker Stil
Åh torsdagar är det samma som Säker Stil-dagar för mig, det är det första jag gör när jag hoppar in i bilen på morgonen, upp med acast-appen och på med det nya avsnittet av Säker Stil. Hur många känner igen sig? Det hade ju förmodligen blivit sämre om de hade poddat varje dag men ibland kan man ju önska sig en ny SäkerStil-podd varje dag. Åh!

Bara ben
I tisdags när jag åkte till Stockholm hade jag premiär för både vårjacka och öppna skor med bara fötter. Det var helt ljuvligt och faktiskt inte alls så kallt som det kan vara på våren. Idag var det dags för nästa premiär, bara ben! Hur mycket vår, och nästan sommar, är inte det? Det var både skönt, befriande och så härligt. Jag har svårt för hudfärgade strumpbyxor och svarta känns helt, helt fel nu. I mitt vanliga icke-gravida tillstånd struntar jag helt enkelt i kjol i ett par veckor tills benen fått lite färg och det känns ok att vara barbent. Men att vara gravid gör att jag använder kjol mycket oftare än annars så nu har jag (nästan) inget val. Men det var såååå skönt!

Alla kläder jag inte kan köpa
Vårmodet i år, hur fint är det inte? Jag blir helt matt när jag ser alla fina toppar, kavajer och byxor som finns i butikerna just nu som jag inte kan köpa. Eller kanske mer sanningsenligt inte kan få på mig just nu. Suck. Våren 2019, det blir grejer det! Men igår fick jag faktiskt hem två jättefina mammaplagg som jag kan bära nu. Jag lovar att visa er snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.