Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Torsdag, en asiatiskt fiskrätt till middag, mysigt sällskap i form av mina killar och knappt en regndroppe på hela dagen. Så härligt! Klädde mig lite för kallt idag dock så jag åkte hem och bytte om innan jag hämtade Elliot på dagis. Burr! Ska vi ta en titt på veckans torsdagstrio?

Nu vet vi
Och ni ska också få veta. Snart. Vi ska bara njuta av karamellen själva ett tag först. Och berätta för våra allra närmsta. Men åh, vår lilla bebbe, så härligt att få ses idag igen. Och allt såg bra ut, vilken otrolig lättnad det är. Jag fick huvudvärk redan i hissen på vägen ut så spänningen hade nog varit betydligt större än jag trott inför besöket.

Aprilväder
Efter lite sommarfeeling i helgen har vädret landat på mer normala temperaturer och jag hör en del knorrande om detta. Men är det inte egentligen ganska skönt? Att det blir som det ska vara? Och att alla levande ting får vänja sig vid sommarvärme lite stegvis så som våra årstider ”ska” bjuda? Jag tycker i alla fall det, det är ju vår nu, inte sommar, så låt det vara så.

Uppföljning Revlon-nagellacket
Det är faktiskt inte bra. Redan dag två, på akuten, kunde Elliot lyckas pilla bort en liten bit och det ska liksom inte gå. Det har sedan slitits ganska mycket trots att mina naglar nu är boy short och liksom tål mer. Så ikväll målar jag om naglarna med Essie igen. Nej tyvärr Revlon, det här var helt enkelt inte tillräckligt bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.