Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Yoga with Adriene

Jag får ibland frågan om jag kör efter eget yoga-huvud, eller om jag prenumererar på någon slags app eller yoga-tjänst men nej. Svaret är att jag följer Yoga with Adriene på YouTube. Hon har en hel uppsjö program från nybörjare till mer avancerade och just nu följer jag hennes Revolution-serie. Ett starkt tips till den som är nyfiken och vill testa!

Det blir inte alltid som man tänkt sig
Livets kontraster, dem har jag verkligen upplevt den här veckan. Det har varit högt och lågt i en salig blandning med roliga jobbmöten och nätverksträffar blandat med vab och ledsen liten. Det känns inte bra när det blir så här, att Elliot får så otroligt hög feber är otäckt givetvis och att det blir vab och stress med jobb för både Alex och mig är inte heller kul. Men vad ska man göra? Det är så här livet är just nu, med småbarn. Det kommer en annan tid lite längre fram.


Utelivet
Vädret gör sitt till, utan tvekan, men vi har nog redan varit ute fler timmar i år än förra året. Arbetat i trädgården, njutit på altanen, grillat, fikat, ätit, vilat, solat och lekt. Den största skillnaden, förutom att det nu har varit ett par varma och sköna dagar, är Elliot. Om jag förra året kände att vi hade köpt hus i onödan eftersom vi ändå inte kunde njuta av trädgården är det i år precis tvärtom. Det är nu alla fördelar med barn + hus visar sig och det är ta mig tusan helt underbart!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.